Waarom lid worden van "Medak"

Dansen maakt je gelukkig!

Waarom lid worden!2019-08-08T15:47:06+02:00

Dansclub “Medak” staat garant voor een gezellige sfeer en mooi kader, zaal Sint Pieter op Nekkerspoel in Mechelen biedt ons dan ook een mooie en grote zaal voor de les- & oefenavonden.

Naast een ruim aanbod zoals, Ballroom (standaard en Latin), Line Dance, Old Time en Zumba bieden wij eveneens kwalitatief hoogstaande lessen aan door gediplomeerde ervaren dansleraars, naast hun eigen carrière als professional dansers hebben zij reeds verschillende paren opgeleid tot het hoogste niveau, zelfs tot Belgisch Kampioen. Zij zijn echter even begaan met alle dansparen die zich gewoon willen ontspannen en vermaken.

Gratis toegang tot de lessen Easy Linedance en Old Time

Eerstvolgende lessen Line Dance – Old Time

Geniet van korting op onze speciale activiteiten

Eerstvolgende Special

Als lid geniet je van toegangskorting op de dansavonden

Leden krijgen een voordeeltarief op dansavonden. Zo heb je je lidgeld er in een oogwenk uit.

Recupereer deels je lidgeld

We bieden de mogelijkheid om een deel van het lidgeld terug te krijgen via uw ziekenfonds (formulier te bezorgen aan het bestuur)

Medak is lid van Danssport Vlaanderen.

Door lid te worden van Medak wordt je automatisch ook lid van Danssport Vlaanderen. Lid zijn van de Mechelse Dansclub biedt dan ook enkel extra voordelen.

Hieronder een kort overzicht:

Degelijke sportverzekering

BA tijdens de dansactiviteiten. Lichamelijke ongevallen tijdens de dansactiviteiten en tijdens de reisweg heen en terug.

Blijf op de hoogte

Je ontvangt 4 keer per jaar het tijdschrift Swing (post, +18) of Just4You (online, -18)

Diverse Activiteiten

Er worden diverse activiteiten voor recreatieve dansers georganiseerd:Dansdag en G-dansdag, Danskampen, Dansvakanties, Seniorennamiddagen, Teamhappenings, Danswedstrijden in de dansstijlen disco, streetdance, jazzdans, modern, showdance, breakdance, standard & latin.

Diverse Kortingen

Als lid van Medak ben dus ook lid van  Danssport Vlaanderen en geniet je van diverse kortingen: (je lidgeld heb je zo terug verdiend) Kortingsbonnen van Brantano Kortingen op verschillende dansvoorstellingen (laatste nieuwe info vind je steeds op de website van dansport Vlaanderen) Kortingen op tickets voor Bellewaerde, Walibi en Aqualibi Danskampen georganiseerd door Dansport Vlaanderen zijn fiscaal aftrekbaar voor de ouders van kinderen -12 jaar. We bieden de mogelijkheid om een deel van het lidgeld terug te krijgen via uw ziekenfonds (formulier te bezorgen aan het bestuur)

Informatie uit de danswereld

Informatie uit de danswereld via nieuwsbrief, website, tijdschriften, social media Dansactiviteiten die georganiseerd worden Zoekertjes naar dansers voor films, theaterproducties, tv-programma’s, evenementen.