Waarom lid worden van "Medak"

Dansen maakt je gelukkig!

Waarom lid worden!2020-09-26T16:32:28+02:00

Dansclub MEDAK staat garant voor een gezellige sfeer in een mooi kader, onze zaal Sint-Pieter, gelegen in de Mechelse wijk Nekkerspoel beschikt over een unieke parketvloer die zich perfect leent om op te dansen

We bieden een ruim en kwalitatief aanbod zoals, Ballroom (standaard en Latin), Line Dance, Salsa, Disco en Zumba. Onze lessen worden gegeven door gediplomeerde en ervaren dansleraars. Naast hun eigen carrière als professioneel dansers hebben ze reeds verschillende paren opgeleid tot het hoogste niveau, zelfs tot Belgisch kampioen.

Stap voor stap, leren onze dansleraars je nieuwe figuren aan  waardoor je al na de eerste les van het eerste jaar de aangeleerde passen kan gebruiken op elk dansfeest.

Gratis toegang tot de lessen Easy Linedance

Eerstvolgende lessen Line Dance

Geniet van korting op onze speciale activiteiten

Eerstvolgende Special

Als lid van MEDAK geniet je van toegangskorting op de dansavonden

Leden krijgen een voordeeltarief op dansavonden. Zo heb je je lidgeld er in een oogwenk uit.

Recupereer deels je lidgeld

We bieden de mogelijkheid om een deel van het lidgeld terug te krijgen via uw ziekenfonds (formulier te bezorgen aan het bestuur) Lees hier hoe je een deel van je lidgeld terug kan krijgen!

Medak is lid van Danssport Vlaanderen.

Door lid te worden van MEDAK word je automatisch ook lid van Danssport Vlaanderen. Lid zijn van de Mechelse Dansclub heeft ook enkel voordelen.

Hieronder een kort overzicht:

Degelijke sportverzekering

BA tijdens de dansactiviteiten. Lichamelijke ongevallen tijdens de dansactiviteiten en tijdens de reisweg heen en terug.

Blijf op de hoogte

Je ontvangt 4 keer per jaar het tijdschrift Swing (post, +18) of Just4You (online, -18)

Diverse Activiteiten

Er worden diverse activiteiten voor recreatieve dansers georganiseerd:Dansdag en G-dansdag, Danskampen, Dansvakanties, Seniorennamiddagen, Teamhappenings, Danswedstrijden in de dansstijlen disco, streetdance, jazzdans, modern, showdance, breakdance, standard & latin.

Diverse Kortingen

Als lid van Medak ben dus ook lid van  Danssport Vlaanderen en geniet je van diverse kortingen: (je lidgeld heb je zo terug verdiend) Kortingsbonnen van Brantano Kortingen op verschillende dansvoorstellingen (laatste nieuwe info vind je steeds op de website van dansport Vlaanderen) Kortingen op tickets voor Bellewaerde, Walibi en Aqualibi Danskampen georganiseerd door Dansport Vlaanderen zijn fiscaal aftrekbaar voor de ouders van kinderen -12 jaar. We bieden de mogelijkheid om een deel van het lidgeld terug te krijgen via uw ziekenfonds (formulier te bezorgen aan het bestuur)

Informatie uit de danswereld

Informatie uit de danswereld via nieuwsbrief, website, tijdschriften, social media Dansactiviteiten die georganiseerd worden Zoekertjes naar dansers voor films, theaterproducties, tv-programma’s, evenementen.