FAQ: Dansen Tijdens Corona bij MEDAK

FAQ: Dansen Tijdens Corona bij MEDAK2021-06-07T19:35:51+02:00

MEDAK opent vanaf 12 juni terug de deuren

Omdat jullie kunnen vertrouwen op MEDAK hebben we ons goed voorbereid en houden we ons aan de strengst mogelijke regels om Covid-19 een halt toe te roepen.

Maximum 50 personen toegelaten op zaterdag

 • Het aantal deelnemers op zaterdag is beperkt tot 50 personen.
 • inschrijven is verplicht via dit formulier Inschrijven Dansavond.
 • Vermeld altijd duidelijk de namen van de  personen die wensen deel te nemen aan de oefenavond, alsook het e-mailadres en optioneel het telefoonnummer.

We zij blij jullie terug te ontvangen!

Deze bizarre periode vraagt om speciale maatregelen.  We lijsten ze graag even voor je op.

 • Inschrijven  voor de dansavond op zaterdag is verplicht.
 • Ingeschreven = afstempelen van de 10 beurten kaart of overschrijven van de inkomstgelden.
 • Annuleren van de inschrijving kan tot 1 week voor aanvang kosteloos.
 • Annulering binnen de week zal in kosten gebracht worden.
 • Betalingen van lidgeld en inkom kan ook per overschrijving, ten laatste op donderdag voor de aanvang van de zaterdagse oefenavond. Medak : BE71 7360 3061 3769

Lidmaatschap MEDAK blijft aanbevolen.
Lidmaatschap Danssport Vlaanderen is verplicht.

Waarom lid worden van Medak?

Je ontvangt onze nieuwsbrief en geniet als lid van kortingen op onze thema avonden. Je hebt als lid altijd voorrang op onze zaterdagse dansavonden ten opzichte van een niet lid. Lees meer over de voordelen!

Lid worden van Danssport Vlaanderen (verzekering) en Medak kost € 30.00 per persoon. Je kan makkelijk je lidgeld overmaken door overschrijving met vermelding van” lidgeld voor: naam en voornaam”.

Wil je geen lid worden van onze dansclub maar toch bij ons komen dansen? Dat kan natuurlijk! Je dient wel lid te zijn van Danssport Vlaanderen omdat je steeds een ongeval op onze dansvloer kunt hebben. Lid worden van danssport Vlaanderen kost slechts € 9 per dansjaar en zorgt ervoor dat je zorgeloos kunt dansen op onze unieke houten dansvloer.

Tijdelijk verplicht vooraf inschrijven voor oefenavonden.

Inschrijven voor danssport Vlaanderen kan steeds aan onze kassa maar toch hebben we liever dat je voor de dansavond een overschrijving doet met vermelding “Dansport Vlaanderen lidgeld voor naam en voornaam”.

Onze 10- beurten kaart is vol wat nu?

 • Je kan een overschrijving doen van € 40.00 met vermelding “nieuwe 10 beurt kaart voor naam en voornaam” .jouw nieuwe kaart zal dan klaarliggen bij uw volgende ingeschreven oefenavond.

IK heb geen 10- beurten kaart maar ik ben wel lid van Medak en Danssport Vlaanderen en wens per avond te betalen?

 • Inschrijven is verplicht, en na deze inschrijving kan u een overschrijving doen van € 5.00 per persoon met vermelding “Oefenavond medak lid: datum en namen van personen.

Ik heb geen MEDAK 10- beurten kaart maar ben  wel lid van Danssport Vlaanderen  en ik wens in te schrijven voor een oefenavond?

 • Inschrijven is verplicht, en na deze inschrijving kan u een overschrijving doen van € 6.00 per persoon met vermelding “Oefenavond liga lid: datum en namen van personen.

We verwachten onze cursussen te herstarten begin 2021.