Danslessen

Danslessen2021-03-21T14:07:01+01:00

Onze danslessen zijn door de corona maatregelen tijdelijk opgeschort.
Het cursus aanbod 2021 – 2022 zal in de loop van dit voorjaar op de website gepubliceerd worden.

Dansen bij Medak

Ballroom dansen is de afgelopen jaren erg in trek. De populariteit van programma’s als “So You Think You Can Dance” heeft er voor gezorgd dat steeds meer mensen willen leren dansen.

De lessen zijn makkelijk te volgen met een duidelijke chorografie geschikt voor jong en oud. Door de aanstekelijke muziek is elke les weer een feest! Je word er niet alleen vrolijk van, dansen is ook goed voor je conditie en gezondheid.

Dansen! Een hobby voor iedereen.

Wil je een leuke avond beleven, je uitleven op muziek, andere mensen ontmoeten?  Dan ben je bij MEDAK aan het juiste adres.  Op een aangename, maar vooral duidelijke manier word je wegwijs gemaakt in de danswereld.

Je goed voelen en je amuseren staat voor MEDAK voorop.  Als dansclub staan we garant voor danslessen van hoge kwaliteit in een ontspannen en aangename sfeer.

Overzicht cursussen

Basiscursus Ballroom & Latin

Wil je graag beginnen met dansen? Dan is onze basis cursus Ballroom & Latin perfect voor jou. Je leert er op een gemakkelijke manier de basispassen. Quickstep, Chachacha, Engelse Wals, Weense Wals, Jive, Tango.

 

Eerstvolgende Lessen

Gevorderden Cursus Ballroom & Latin

Je hebt de basiscursus achter de rug en je hebt de smaak te pakken?
In deze vervolg cursus leer je de kunst van het ballroomdansen pas echt!  Zowel standaard als latin dansstijlen komen aan bod.

Eerstvolgende Lessen

Vergevorderde Ballroom & Latin

Na vele jaren les volgen mag je eindelijk deelnemen aan de Champions league.  Er komt nog een laatste figuur bij de choreografie.   Maar belangrijk voor de cursisten is het blijven onthouden van al hun danspassen die ze in de loop der jaren hebben aangeleerd. Dit kan enkel door veel te herhalen.

Eerstvolgende Lessen

Easy Linedance

LineDance is voor alle leeftijden. Je danst los van elkaar maar altijd in een groep. Het is sociaal, actief en fun voor iedereen. Iedereen kan het leren.

Inbegrepen in inkom dansavond.

Eerstvolgende Lessen

Zumba

ZUMBA kent geen moeilijke choreografie en is geschikt voor iedereen die van swingende Beats houdt! Kom dans mee in onze ZUMBA-les and Join the PARTY!

Eerstvolgende Lessen

Workshops

Voor de leden die eens iets anders willen!

Naast de traditionele cursus ballroom & Latin van 27 lessen biedt Medak ook kort lopende cursussen of ook wel workshops genaamd aan.

Disco Swing

Wil je op het volgende feestje jullie danskunsten tonen? Disco Swing is een eenvoudige en ontspannende dans! Iedereen zal deze cursus met gemak kunnen dansen!
Leer bij Dansclub Medak op een leuke en ontspannen manier disco swingen op oude en nieuwe populaire dansmuziek. Na deze workshop dans je op elk feest toffe dansmoves en beleef je veel plezier aan het samen dansen. Uiteraard leer je hoe je de figuren vlot leidt en volgt en hoe je ze op een makkelijke manier uitvoert. Disco swing is een partnerdans. Schrijf dus steeds in met een partner.

Eerstvolgende lessen

Salsa

Als je weg bent van zuiderse muziek dan is onze salsa cursus geknipt voor jou! Eerst leer je het typische ritme in eenvoudige basisfiguren van deze Cubaanse dans. Daarna gaat het verder met combinaties die geleidelijk aan moeilijker worden.

Latino plezier verzekerd!

Eerstvolgende lessen